top of page

Despre noi

Educație psihedelică, Cercetare psihedelică, Sănătate mintală și psihedelice
Cultură psihedelică, Legalizarea psihedelicelor în România, Terapie asistată de psihedelice

Povestea Noastră...

Povestea noastră: O căutare a vindecării și înțelegerii

Pe holurile unui liceu din România, o sămânță a fost plantată în mintea unui tânăr elev care a dat peste activitatea MAPS. A fost o revelație - o lume în care știința și optimismul se împleteau pentru a servi un bine mai mare, în care potențialul minții putea fi explorat prin intermediul psihedelicelor cu respect și sârguință. Această descoperire a aprins o pasiune care avea să mocnească în liniște, dar cu perseverență.

 

 

Anii au trecut, iar acel elev, alimentat de curiozitate, a continuat să studieze psihologia, purtând mereu torța acelei inspirații timpurii. Făcând voluntariat pentru diverse cauze, experiențele dobândite au fost bogate, însă viziunea unei entități asemănătoare MAPS în România a rămas neîmplinită. La 29 de ani, o hotărâre de nezdruncinat a fost luată de acesta.

 

 

O simplă căutare pe Google a dezvăluit o realitate crudă: progresul atât de mult sperat în cercetarea psihedelică și advocacy era încă absent în România. A fost o răscruce a destinului și a ambiției - viața este prea scurtă pentru a aștepta ca alții să conducă o revoluție. Astfel, decizia a fost luată; era timpul să țesem o nouă narațiune.

 

 

Și astfel, s-a născut Societatea Psihedelică România. Nu doar un ONG, ci un far de speranță. Stăm ferm pe bazele educației, informării și eradicării barierelor împotriva cercetării psihedelice. Susținem dreptatea în politica privind drogurile și catalizarea vindecării prin asistență medicală accesibilă.

 

Călătoria noastră este una de transformare - de la un visător de liceu la fondatorul unei organizații gata să remodeleze peisajul sănătății mintale și al potențialului uman din România. Adresăm o invitație tuturor: alăturați-vă nouă în acest efort măreț, pentru a ilumina mințile, a vindeca spiritele și a făuri un viitor în care înțelepciunea psihedelică este onorată ca o cheie pentru a înțelege vasta întindere a condiției umane. Aceasta este mai mult decât povestea noastră - este o chemare. Bine ați venit la Asociația Psihedelică din România.

Haideți să lucrăm împreuna

Str. Speranței :)  

Bucharest, Sector _ , 021522

Tel: +40 722 ... ...

  • Facebook
  • Instagram

Vă mulțumim pentru trimitere! Veți primi un e-mail de la noi și veți fi prezentat la următoarele etape.

bottom of page