top of page

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să revoluționăm înțelegerea și utilizarea psihedelicelor, ghidând societatea către o abordare mai iluminată a sănătății mintale, bunăstării spirituale și interconectării. Prin cercetare științifică riguroasă, educație cuprinzătoare și susținere constantă, ne dedicăm la iluminarea beneficiilor profunde ale psihedelicelor, abordând în același timp provocările și concepțiile greșite care înconjoară utilizarea lor.

 

► Ne angajăm să creăm un mediu sigur, incluziv și de susținere în care indivizii din toate categoriile sociale să poată explora potențialul terapeutic al psihedelicelor. Scopul nostru este de a facilita creșterea personală, vindecarea și transformarea prin promovarea consumului responsabil și integrând înțelepciunea tradițională cu știința contemporană.

 

► Prin colaborarea cu factorii de decizie, profesioniștii din domeniul sănătății și publicul larg, ne străduim să remodelăm politicile privind medicamentele și atitudinile societății față de psihedelice. Eforturile noastre sunt orientate spre asigurarea accesului echitabil la terapiile psihedelice, distrugerea barierelor culturale, legale și economice care împiedică acceptarea și disponibilitatea acestora.

 

► În centrul misiunii noastre este convingerea că psihedelicele dețin cheia pentru a debloca noi dimensiuni ale experienței umane. Ne propunem să promovăm o comunitate plină de compasiune care sprijină călătoria fiecărui individ către autodescoperirea și iluminarea colectivă.

 

Împreună, ne angajăm în această misiune nu doar de a schimba percepțiile, ci și de a cataliza o mișcare globală către o lume mai empatică, mai înțelegătoare și armonioasă.

Our Mission. Psychedelic Society Romania

Trei domenii esențiale: cercetare de pionierat, educație iluminatoare și advocacy pasionat.

În căutarea cunoașterii: Susținem cercetarea științifică de ultimă oră în domeniul psihedelicelor cu cel mai înalt nivel de rigoare. Demersul nostru este de a face lumină asupra mecanismelor complicate ale minții umane, de a explora aspectele profunde ale condiției umane și, în cele din urmă, de a atenua suferința. Prin parteneriate cu experți și instituții, ne propunem să deschidem noi drumuri în înțelegerea modului în care psihedelicele pot transforma vieți și ne pot îmbogăți conștiința colectivă.

 

Educare pentru emancipare: Cunoașterea este cheia transformării. Inițiativele noastre educaționale cuprinzătoare sunt concepute pentru a spori înțelegerea și siguranța experiențelor psihedelice. Recunoaștem natura puternică a psihedelicelor și susținem o utilizare informată și responsabilă. De la bogăția moștenirii noastre culturale până la frontierele cercetării științifice, noi selectăm și împărtășim informații care îi capacitează pe indivizi să abordeze psihedelicele cu respect și responsabilitate.

 

Promovarea schimbării: Ne aflăm în fruntea transformării societății, promovând justiția și eliminarea barierelor din calea cercetării și terapiei psihedelice. Susținerea noastră este înrădăcinată în convingerea de bază că accesul la substanțe care pot schimba viața nu este un privilegiu, ci un drept pentru toți. Prin dialog, reforma politicilor și implicarea comunității, lucrăm neobosit pentru a remodela povestea din jurul substanțelor psihedelice și pentru a susține un viitor în care aceste instrumente să fie disponibile pentru a ajuta la vindecarea și dezvoltarea personală.


Haideți alături de noi în această mare aventură, deoarece aspirăm la un viitor în care fiecare individ poate explora în siguranță potențialul terapeutic al psihedelicelor, ceea ce duce la o societate mai plină de compasiune și mai luminată. Împreună, nu suntem doar martori ai schimbării; suntem catalizatori, modelând un viitor mai strălucitor.

Hai voluntar alături de noi

În ce zie sunteți disponibil să ne ajutați?

Vă mulțumim că ați aplicat pentru a fi voluntar cu noi! Vă vom contacta în curând.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Mulțumim pentru abonare!

bottom of page