top of page

Pe Scurt

La Psychedelic Society Romania, prețuim cele 10 principii psihedelice care reprezintă misiunea și convingerile noastre. Credem că este esențial să respectăm tradiția psihedelică, explorând în același timp abordări inovatoare, o susținere informată psihedelic și implicarea comunității psihedelice.

 

Scopul nostru psihedelic este de a educa și de a implica comunitatea psihedelică cu compasiune, promovând în același timp vindecarea și dreptatea psihedelică pentru toți.

 

Apreciem protejarea sănătății mintale și a incluziunii psihedelice și ne străduim să promovăm transparența și integritatea psihedelică în timp ce navigăm printre contrastele psihedelice și menținem sensibilitatea culturală.

 Principiile Noastre 
Decalogul Psihedelic 

Respect pentru tradiție și inovație

Onorăm bogata moștenire culturală a României, îmbrățișând în același timp potențialul inovator al psihedelicelor de a îmbunătăți sănătatea mintală și bunăstarea spirituală. Munca noastră face legătura între vechi și nou, respectând deopotrivă înțelepciunea tradițională și știința modernă.

2

Advocacy în cunoștință de cauză

Într-o societate marcată de valori conservatoare și de un război sever împotriva drogurilor, ne angajăm să promovăm informat și respectuos. Căutăm să ne angajăm cu factorii de decizie politică, profesioniștii din domeniul sănătății și publicul prin discuții bazate pe dovezi care evidențiază potențialul terapeutic al psihedelicelor, urmărind o reformă politică atentă.

3

Educația și implicarea comunității

Recunoscând diversitatea din societatea românească, ne concentrăm pe crearea de inițiative educaționale care sunt accesibile și relevante pentru toți, de la cei cu opinii conservatoare până la persoanele mai progresiste. Programele noastre sunt concepute pentru a demistifica psihedelicele, abordând concepțiile greșite și oferind informații factuale despre utilizarea sigură și responsabilă.

4

Vindecare și dreptate pentru toți

Suntem dedicați eliminării barierelor din calea cercetării, educației și îngrijirii psihedelice, asigurând un acces echitabil pentru toți românii, indiferent de statutul socio-economic, mediul cultural sau convingerile politice. Eforturile noastre au ca scop catalizarea vindecării și pledoaria pentru dreptate în ceea ce privește politica privind drogurile și accesul la asistență medicală.

5

Comunitate plină de compasiune

Construirea unei comunități pline de compasiune se află în centrul misiunii noastre. Ne străduim să creăm un mediu de susținere în care persoanele interesate de psihedelice să se conecteze, să împărtășească experiențe și să învețe unii de la alții, promovând un sentiment de apartenență și respect reciproc.

6

Protejarea sănătății mintale

Punând accentul pe potențialul terapeutic al psihedelicelor, acordăm prioritate sănătății și bunăstării mentale a participanților noștri. Inițiativele noastre sunt concepute pentru a asigura siguranța, a reduce răul și a promova vindecarea, ghidate de cele mai recente cercetări și de cele mai bune practici din domeniu.

7

Sensibilitate culturală și incluziune

Aceasta este pagina dumneavoastră de servicii. Este o ocazie excelentă pentru a oferi informații despre serviciile pe care le oferiți. Faceți dublu clic pe caseta de text pentru a începe să editați conținutul și asigurați-vă că adăugați toate detaliile relevante pe care doriți să le împărtășiți cu vizitatorii site-ului.

8

Transparență și integritate

În toate eforturile noastre, ne angajăm să fim transparenți, integri și etici. Credem în comunicarea deschisă, în responsabilitate și în importanța construirii încrederii cu comunitatea noastră, cu părțile interesate și cu publicul larg.

9

Vezi dincolo de paradox

Abordăm schimbările radicale printr-o abordare progresivă. Folosim o diversitate de tactici, perspective și strategii, deoarece recunoaștem înțelepciunea care unește abordări aparent paradoxale. Fiecare poartă o piesă din puzzle.

10

Navigarea contrastelor

Către o schimbare armonioasă: îmbrățișăm o strategie holistică pentru o schimbare profundă a societății, apreciind abordările diverse și înțelepciunea în unirea diferitelor perspective. Recunoscând fiecare persoană și idee ca fiind esențiale pentru misiunea noastră, navigăm prin contraste pentru a cultiva un viitor mai incluziv și mai iluminat.

Abonați-vă la newsletter-ul psihedelic

         Înscrieți-vă pe lista noastră de corespondență și rămâneți la curent cu tot ce ține de cercetarea și educația psihedelică.

 

         Abonându-vă la buletinul nostru informativ, veți primi actualizări regulate despre activitatea noastră, evenimentele viitoare și oportunitățile de a vă implica și de a face o diferență.

 

         Suntem recunoscători pentru sprijinul abonaților noștri și apreciem oportunitatea de a intra în contact cu comunitatea noastră în acest mod. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră față de Psychedelic Society Romania.

Mulțumim pentru Abonare!

Alăturați-vă mișcării noastre pentru schimbări pozitive

      Întotdeauna căutăm voluntari pasionați și dedicați care să se alăture misiunii noastre de a promova utilizarea sigură și responsabilă a psihedelicelor.

 

      Alăturați-vă nouă și deveniți parte din comunitatea Psychedelic Society România astăzi!

bottom of page