top of page

Viziunea noastră

În centrul organizației noastre non-profit se află o viziune care transcende limitele actuale de înțelegere și acceptare. Ne imaginăm un viitor în care potențialul terapeutic al psihedelicelor este pe deplin recunoscut și integrat în societate, ceea ce duce la o transformare profundă a modului în care abordăm sănătatea mintală, spiritualitatea și conexiunea umană. Scopul nostru este de a promova un mediu în care cercetarea științifică și educația luminează calea către o abordare mai plină de compasiune, informată și holistică a bunăstării.

 

► Vedem o societate românească în care stigmatul din jurul psihedelicelor se dizolvă, dând loc unui dialog deschis, respectuos și unor tratamente inovatoare. În acest viitor, indivizii sunt împuterniciți cu cunoștințele pentru a-și explora lumile interioare în siguranță și în mod responsabil, sprijiniți de o comunitate unită în diversitate și respect reciproc.

 

 ► Angajamentul nostru față de integritate, perseverență, curiozitate și echitate ne determină să demontăm barierele, asigurând că toată lumea are acces la puterea de vindecare și transformare a psihedelicelor. Printr-un amestec de tradiție și inovație, advocacy informat și angajament comunității, ne propunem să catalizam o schimbare către o societate mai înțelegătoare, mai dreaptă și mai favorabilă incluziunii.

 

► Această viziune nu este doar o destinație, ci o călătorie de învățare și adaptare continuă, recunoscând interconectarea întregii vieți și potențialul psihedelicelor de a dezvălui profunzimile experienței umane.

 

Împreună, navigăm în contrastele timpului nostru, luptă pentru un viitor în care fiecare individ să poată prospera, contribuind la o trezire colectivă și o comunitate globală armonioasă.

O lume transformată de înțelepciunea psihedelică

În viziunea viitorului, Psychedelic Society România vede o lume în care converg înțelepciunea străveche a medicinei plantelor și descoperirile neuroștiinței moderne. Ne imaginăm o societate în care psihedelicele nu sunt tabu, ci comori care deblochează cel mai profund potențial al spiritului uman. Viziunea noastră este o reimaginare îndrăzneață a sănătății mintale, hrănită de puterea terapeutică a psihedelicelor, care duce la un echilibru armonios între minte, corp și mediu.

 

Vedem o comunitate iluminată de educație, unde dezinformarea este risipită, iar cunoștințele încurajează împuternicirea. Creăm o cale pentru utilizarea psihedelice în siguranță, informată și respectuoasă, eradicând stigmatizarea și promovând o cultură a curiozității și a cercetării științifice.

 

Susținerea noastră este pentru un viitor în care politicile reflectă progresul și barierele din calea cercetării și terapiei sunt dizolvate. Visăm la un peisaj juridic și social care să respecte autonomia individuală și să hrănească sănătatea publică prin acces echitabil la terapii psihedelice. Este o lume în care vindecarea este disponibilă tuturor, transcendend limitele economice, culturale și legale.

 

Aceasta este viziunea noastră la Psychedelic Society România: o lume revoluționată de utilizarea plină de compasiune și conștient a psihedelicelor, în care fiecare individ este liber să exploreze limitele vaste ale propriei conștiințe și să apară cu perspective care luminează calea către un mâine mai luminos, colectiv.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Mulțumim pentru abonare!

bottom of page